Apartment

ROCHUSSENSTRAAT 1051 JK Amsterdam West

West

dim horizontal dim vertical outline
Rent 39m2 1 Bedroom 1 bathroom

Monthly price

€ 1200

Not available

Amenities

Balcony check

deck

Furniture check

furniture

Washer / Drier check

washer

Parking (spot/garage)

parking

Storage

storage

Pets allowed

pets

Description

Een goed ingedeeld 2-kamerappartement van circa 39 m² gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde.
Het karakteristieke pand uit 1915 ligt in een rustig straatje in de populaire Staatsliedenbuurt. Het pand staat op eigen grond in een aantrekkelijke woonomgeving, op steenworp afstand van de Jordaan en het Westerpark met de Westergasfabriek. In de nabijheid van winkels en gezellige restaurants en cafés. Goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. 

Indeling
Via het trappenhuis gaat u naar de tweede verdieping.
Vanuit de hal zijn op de slaapkamer na alle vertrekken te bereiken.
Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon. Door de ligging op de tweede verdieping is de woonkamer een heerlijk lichte ruimte.
De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast.
De keuken is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een combi magnetron, een vaatwasser, koelkast en een wasmachine/droger. De c.v.-ketel, niet direct zichtbaar, hangt ook in de keuken.
Het balkon met de balkonkast voorzien van elektra is te bereiken via de keuken.
De badkamer is voorzien van een douche en een toilet.
Door het gehele appartement ligt een laminaatvloer en zijn er houten kozijnen voorzien van dubbel glas. 

Bijzonderheden
• 2-kamerappartement van circa 39 m² gelegen op de tweede verdieping
• Balkon aan de achterzijde en een Frans balkon aan de zonnige voorzijde
• Heerlijk lichte woning
• Toplocatie nabij Westerpark en de Jordaan 

Omgeving en bereikbaarheid
De Rochussenstraat is een kleine, rustige straat in de populaire Staatsliedenbuurt van het voormalig stadsdeel Westerpark. Het is een aangename woonomgeving met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. In de directe omgeving zijn veel buurtwinkels, goede restaurants en gezellige cafés te vinden. Het Cultuurpark Westergasfabriek ligt letterlijk om de hoek evenals het Westerpark. In de nabijheid zijn diverse grote winkelstraten zoals de Bilderdijkstraat, Rozengracht en de Haarlemmerdijk. De Jordaan en het centrum van Amsterdam liggen op steenworp afstand. 

Het appartement is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de eigen auto. Er zijn diverse tram- en buslijnen om de hoek die een rechtstreekse verbinding geven met het NS Centraal Station. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A-10.

Whether you want tobuy a home or sell a home you own, The Dutch Realty Agency is the right place for you. We provide the best solutions in The Netherlands for you. This property is carefully chosen by us after a rigorous screening

Basic info

Price: € 1200

price

Surface (sqm): 39

surface

Availability

availability

West

district