Apartment

VAN OSTADESTRAAT 1072 SX Amsterdam Zuid

Zuid

dim horizontal dim vertical outline
Rent 45m2 1 Bedroom 1 bathroom

Monthly price

€ 1650

Not available

Amenities

Balcony check

deck

Furniture check

furniture

Washer / Drier check

washer

Parking (spot/garage)

parking

Storage

storage

Pets allowed

pets

Description

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke 2-kamer appartement in de Van Ostadestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2, is gebouwd in 1901 en heeft een energielabel F.

Leuk wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Van Ostadestraat  is gelegen in de Cornelis Troostbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer.

Whether you want tobuy a home or sell a home you own, The Dutch Realty Agency is the right place for you. We provide the best solutions in The Netherlands for you. This property is carefully chosen by us after a rigorous screening

Basic info

Price: € 1650

price

Surface (sqm): 45

surface

Availability

availability

Zuid

district