Hoe werkt het

Voor verhuurders

Voor huiseigenaren die hun woning willen verhuren is het belangrijk en prettig dat ze hun woning eenvoudig en efficiënt op de markt kunnen brengen. Uiteraard zijn daarnaast de kosten en het verdienmodel belangrijk.

Via The Dutch Realty Agency volgt u een aantal eenvoudige, veilige stappen:

  1. Bij het aanmelden van uw woning geeft u aan welk pakket u wenst. Uw keuze hangt af van de eventuele werkzaamheden en documenten die u zelf kunt en wilt aanleveren.
  2. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om The Dutch Realty Agency een advies te laten uitbrengen over de juiste prijsstelling. Daarbij gebruiken we een uniek algoritme, zodat uw woning binnen een zo kort mogelijke tijd wordt verhuurd voor een eerlijke prijs.
  3. Bij elke aangevraagde bezichtiging van uw woning ontvangt u een mail, zodat u op de hoogte bent. Afhankelijk van uw gekozen servicepakket bij The Dutch Realty Agency kunt zelf een indeling maken, of de bezichtigingen door ons laten inplannen.
  4. Wanneer potentiële huurders interesse hebben getoond voor uw woning, krijgt u eventuele biedingen per mail van ons door. Het volledige huurdossier inclusief huurcheck, identiteitscontrole en een digitaal ondertekende huurovereenkomst ontvangt u automatisch per mail van The Dutch Realty Agency, nadat u een geschikte huurder heeft gekozen.

Neem contact met ons op

Bij The Dutch Realty Agency bent u altijd aan het juiste adres voor het huren van een woning, of om een woning aan te bieden voor de verhuur. Neem direct contact met ons op om te bespreken wat u nodig heeft.

Voor huurders

Woningzoekenden willen graag in één oogopslag kunnen zien waar de beschikbare huurwoningen gelegen zijn. Vanaf uw computer of tablet kunt u in 5 eenvoudige stappen een woning huren:

  1. Plan een bezichtiging op locatie of boek een virtuele tour.
  2. Doe een bieding op de door u geselecteerde woning en upload alle benodigde basisdocumenten.
  3. U geeft akkoord voor het afnemen van een creditcheck en voert een identiteitscontrole uit. Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag, waarbij een positief resultaat u leidt naar de volgende stap.
  4. U ontvangt per mail het huurdocument dat u digitaal ondertekent.
  5. Nadat u de eerste maand huur en de waarborgsom heeft betaald, ontvangt u een bericht om in te checken. Nu kunt u genieten van uw nieuwe thuis!
The Dutch Realty Agency 2023