Appartement

Adriaen van Ostadelaan 1181 WX Amstelveen

Amstelveen

dim horizontal dim vertical outline
Huur 96m2 2 Slaapkamers 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 1400

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Balkon

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan

pets

Omschrijving

Gelegen in Amstelveen ligt dit prachtige appartement aan de Adriaen van Ostadelaan. Het appartement heeft 2 slaapkamers een woonoppervlakte van 96 m2 en is gebouwd in 1955.
Stijlvol wonen in Amstelveen. Dat kan goed in deze buurt. Adriaen van Ostadelaan 30 is gelegen in de buurt Stadshart. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amstelveen, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 1400

price

Oppervlakte (m2): 96

surface

Beschikbaar

availability

Amstelveen

district