Appartement

Campanulastraat 1032 XP Amsterdam

Assendelft North district

dim horizontal dim vertical outline
Koop 77m2 4 Bedrooms 1 badkamer

Prijs

€ 525000

Beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair

furniture

Wasmachine / Wasdroger

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte check

storage

Huisdieren toegestaan check

pets

Ontdek deze prachtige woning gelegen aan de Campanulastraat 23 in Amsterdam Noord. Dit huis is verdeeld over drie verdiepingen en biedt alles wat je zoekt in een gezellige en comfortabele woonruimte.

Op de begane grond vind je een sfeervolle woonkamer met een open keuken en een separaat toilet in de bijkeuken. De ruime tuin, gelegen op het zuidwesten, biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Er is ook een handige schuur voor extra opslagruimte.

De eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Het biedt voldoende ruimte voor een groeiend gezin of voor gasten. Op de kapverdieping, die is vergroot met een dakkapel, vind je een extra slaapkamer die kan dienen als een privé-toevluchtsoord.

De woning ligt in de populaire wijk Volewijck, dichtbij het Noorder Parkbad, verschillende scholen en het prachtige Noorderpark. Dit is de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving om te wonen, maar toch willen profiteren van de nabijheid van alle voorzieningen die Amsterdam te bieden heeft.

Bijzonderheden :

Oppervlakte ca. 77 m2

Voorlopig energielabel D

Beschikbaar in overleg

Erfpacht afgekocht tot 31-12-2054

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 525000

price

Oppervlakte (m2): 77

surface

Beschikbaar check

availability

Assendelft North district

district