Appartement

GROENHOVEN 1103 LM Amsterdam Zuidoost

Zuidoost

dim horizontal dim vertical outline
Huur 50m2 1 Slaapkamer 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 1700

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger check

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan

pets

Omschrijving

Gelegen in Amsterdam ligt dit bijzondere 2-kamer appartement aan de Groenhoven. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 50 m2, is gebouwd in 1976 en heeft een energielabel C.

Groenhoven 432 is gelegen in de buurt G-buurt Oost. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer.

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 1700

price

Oppervlakte (m2): 50

surface

Beschikbaar

availability

Zuidoost

district