Appartement

GROENHOVEN 1103 LZ Amsterdam Zuidoost

Zuidoost

dim horizontal dim vertical outline
Huur 107m2 2 Slaapkamers 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 1800

Beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan

pets

Omschrijving

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke en ruime 4-kamer appartement aan de Groenhoven. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 107 m2, is gebouwd in 1975 en heeft een energielabel B.

Groenhoven is gelegen in de buurt G-buurt Oost. De buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzienigen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 1800

price

Oppervlakte (m2): 107

surface

Beschikbaar check

availability

Zuidoost

district