Appartement

Nachtwachtlaan 1058 Amsterdam

West

dim horizontal dim vertical outline
Huur 100m2 1 Slaapkamer 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 2700

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger check

washer

Parkeerplaats / Garage check

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan check

pets

Omschrijving

Eens in de zoveel tijd kom je als agent bij een woning waarbij je het gevoel hebt. Ja ik snap het wel!! Dit fantastische appartement op de bovenste verdieping voldoet hier aan en foto’s zeggen dan meer dan woorden.

Vanuit de luxe centrale hal danwel de bewaakte parkeergarage bereikt u met de lift de woning. De woning is luxe ingericht en heeft 1 vaste slaapkamer echter door enorme schuifdeuren is het mogelijk om nog een slaapkamer te creëren wanneer u bijvoorbeeld gasten heeft.

De woonkamer met open keuken werken mee aan het penthouse gevoel in combinatie met het fantastische uitzicht. Er is een modern aangelegde badkamer met, en wie wilt het nou niet?, een vrijstaand bad waarbij je vanuit het bad vrij uitzicht hebt over de gehele stad.

Bij de woning kan natuurlijk in dit complex geen parkeerplaats ontbreken, deze zal dan ook in combinatie met de woning worden verhuurd Omgeving:
Het complex is gelegen in het Rembrandtpark. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste kantorenlocaties (o.a. Zuidas), Schiphol, diverse ziekenhuizen en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is om de hoek gelegen voor trein- en metroverbinding maar ook bus en tram haltes zijn vlakbij.

Met de fiets ben je zo in de binnenstad, met de auto rijd je zo op de Ring

Kenmerken :

  • Oplevering in overleg
  • Huurprijs is exclusief gebruikerslasten
  • Woonoppervlakte circa 90 m2
  • Luxe afgewerkte keuken en badkamer
  • Oplevering gestoffeerd en gemeubileerd
  • Niet geschikt voor woningdelers
  • Ideale woning voor expats en young professionals die houden van wat de stad te bieden heeft
  • Verhuur voor een minimum periode van 6 maanden

Geen huisdieren zonder toestemming eigenaar mogelijk

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 2700

price

Oppervlakte (m2): 100

surface

Beschikbaar

availability

West

district