Appartement

VAN OSTADESTRAAT 1072 SX Amsterdam Zuid

Zuid

dim horizontal dim vertical outline
Huur 45m2 1 Slaapkamer 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 1650

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger check

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan

pets

Omschrijving

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke 2-kamer appartement in de Van Ostadestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 45 m2, is gebouwd in 1901 en heeft een energielabel F.

Leuk wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Van Ostadestraat  is gelegen in de Cornelis Troostbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer.

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 1650

price

Oppervlakte (m2): 45

surface

Beschikbaar

availability

Zuid

district