Appartement

WAMBERG 1083 CZ Amsterdam Zuid

Zuid

dim horizontal dim vertical outline
Huur 117m2 3 Slaapkamers 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 2300

Beschikbaar

Voorzieningen

Balkon check

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger

washer

Parkeerplaats / Garage

parking

Opslagruimte

storage

Huisdieren toegestaan

pets

Omschrijving

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke en ruime appartement aan de Wamberg. Het appartement heeft drie slaapkamers en een woonoppervlakte van 117 m2, is gebouwd in 1969 en heeft een energielabel E.

Stijlvol wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Wamberg 69 is gelegen in de buurt Buitenveldert Zuidoost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 2300

price

Oppervlakte (m2): 117

surface

Beschikbaar check

availability

Zuid

district