Appartement

Zeeburgerkade 1019 Amsterdam

Oost

dim horizontal dim vertical outline
Huur 107m2 2 Slaapkamers 1 badkamer

Maandelijkse prijs

€ 2100

Niet beschikbaar

Voorzieningen

Balkon

deck

Meubilair check

furniture

Wasmachine / Wasdroger check

washer

Parkeerplaats / Garage check

parking

Opslagruimte check

storage

Huisdieren toegestaan check

pets

Omschrijving

Ruim appartement op fantastische locatie aan de Zeeburgerkade in een voormalig pakhuis. Het pakhuis is volledig gerenoveerd en omgebouwd naar een wooncomplex waarbij de industriële uitstraling en sfeer behouden is gebleven. De pakhuizen werden gebruikt voor de opslag van specerijen en stammen uit 1898. In 1990 zijn de pakhuizen verbouwd tot luxe appartementen.

Via de luxe entree komt u per trap danwel lift uit in de grote hal/ binnenplaats vanwaar u de woning kunt betreden. Aan de zijde van de binnenplaats is de keuken gesitueerd. Deze keuken is van alle gemakken voorzien.
Naast de keuken is een technische ruimte aanwezig waarin de cv installatie, de wasmachine en droger staat.

De ruime woonkamer met fantastisch uitzicht over de Entrepothaven is bijzonder licht. Via een interne trap komt u op de overloop uit welke toegang geeft tot de overige vertrekken.

Aan weerzijden is een ruime slaapkamer gesitueerd waarbij de een niet onderdoet voor de ander.
De badkamer is voorzien inloopdouche. Een apart toilet is naast de badkamer gelegen.

Er is eveneens een mogelijkheid om een inpandige parkeerplek te huren

Omgeving:
Het geheel is gelegen in het Oostelijk Havengebied en is een stedelijk woongebied in een waterrijke omgeving (’s zomers wordt er volop gezwommen). Het gebied grenst aan het centrum met o.a. de levendige Czaar Peterstraat (in 2015 uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland). Met tal van kleine bedrijfjes uit de creatieve sector, ateliers, koffietentjes en restaurants. Op loopafstand bevinden zich de Beachclub, ‘Panama’, het ‘Lloyd Hotel’, The Harbour club, winkelcentrum Brazilië, Amsterdam Roest, Theater Fabriek Amsterdam, Amsterdam Convention Factory, Brouwerij ’t IJ en het Funenpark. Het oude centrum en Centraal Station liggen op enkele fietsminuten afstand. Ook ben je met tram 26 in drie haltes op het Centraal Station. Tramlijn 10 naar Artis, Rijksmuseum en het Leidseplein, stopt om de hoek. De ring A10 is via de Piet Heintunnel in een paar minuten te bereiken. Vanaf de Zeeburgerkade zijn er talloze wandel-fiets en hardloop routes mogelijk.

Kenmerken :

  • Oplevering in overleg
  • Huurprijs is exclusief gebruikerslasten
  • Woonoppervlakte circa 107 m2
  • Luxe afgewerkte keuken en badkamer
  • Oplevering gestoffeerd en gemeubileerd
  • Ideale woning voor expats en young professionals die houden van wat de stad te bieden heeft
  • Verhuur voor een minimum periode van 6 maanden
  • Geen huisdieren zonder toestemming eigenaar mogelijk
  • Mogelijkheid tot huren inpandige parkeerplek

Of u nou op zoek bent naar naar een huurwoning, of een woning aanbiedt voor de verhuur, bij The Dutch Realty Agency bent u aan het juiste adres. Wij zorgen voor de best passende oplossingen in Nederland voor u. Deze woning is door ons zorgvuldig uitgekozen na een grondige screening.

Basisinformatie

Prijs: € 2100

price

Oppervlakte (m2): 107

surface

Beschikbaar

availability

Oost

district